(Фото) Јелисавета Орашанин го покажа трудничкиот стомак

Актерката Јелисавета Орашанин и нејзиниот сопруг, кошаркарот Милош Теодосиќ, наскоро ќе станат родители.

Откако заврши со снимањето на сериите во Србија, актерката деновите на бременост ги минува во Америка.

На социјалните мрежи Јелисавета објави фоторафија со која на фановите им ја потврди нејзината бременост.

 

Scroll to Top