(Фото) Како изгледа денес Огуз од „Кога лисјата паѓаат“

By

Првата турска серија што се емитуваше кај нас „Кога лисјата паѓаат“, е снимана пред 11 години. Еден од најголемите заводници во серијата беше Огуз, односно актерот Толга Карел. Тој и после повеќе од една деценија изгледа одлично. И понатаму снима серии и филмови во Турција.

Ќе ви се допадне