(ФОТО) КАКОВ ШОК! – Актерката се ишиша до глава!

Младата Ања со обожавателите сподели фотка од својата нова фризура, објаснувајќи зошто тоа го направила.

Убавицата се ошишала се до главата, а со тоа покажала дека актерките навистина имаат најголема храброст и дека се ќе направат за улогата која ја добиваат!

Така да, тоа е причината поради која ѕвездата на серијата „Комшии“, се одлучи на драстична промена, што и таа самата ја напиша како коментар со објавените фотки.

 

„Нова фризура, за новата улога. Уште малку запознавање со Тара“, порача Ања.

И додека веројатно секоја втора жена многу бурно и драматично би реагирала на шишањето на долгата коса, Ања на фотките се смее и е радосна поради проектот поради кој, таа се одлучила на ваков чекор.

 

Scroll to Top