(ФОТО) Карлеуша ги соблече гаќичките, па облече безобразни чузми, па не почести со задницата

Кога Јелена одлучи да ви го помати разумот, тоа и ќе се случи. Со три слики.Секој пат кога ќе помислите дека таа не може да биде попровокативна, и побезобразна, веднаш знајте дека грешите, затоа што Јелена Карлеуша е непредвидлива!

Така и сега ги натера фраерите да се занимаваат со нејзините нови фотки (и не се шегуваме, затоа што тоа самите тоа го пишуваа во коментарите), а како и да не, кога ваква перверзија ретко можете да видите. Дури и од неа.

Јелена облече црно „боди“ (под кое немала гаќички), чизми „Baleciaga“, од 140.000 динари, а розевата коса совршено и го освежи црното издание.

Да почнеме прво со позата во која ЈК, ги истакна градите и секси бутовите…

 

… потоа еден крупен кадар, од напред…

… и, конечно, уверете се и самите ека таа „таму доле“, нема ништо, но затоа има задник за медаља.

 

Во која поза најмногу ви се допаѓа?

 

Scroll to Top