(ФОТО) Карлеуша: Си го сакам назад целулитот

Јелена Карлеуша ја запали социјалната мрежа Инстаграм во провокативен костим за капење, во кој како што појаснува таа си – се сака себеси ама и целулитот.

Cellulite & self love 😂😂😂

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

‪You have enough ‬ ‪You do enough ‬ ‪You are enough ‬ ‪RELAX‬☀️☀️☀️☀️☀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Family time ✨✨✨👙🌊☀️ In @yanseaddict 👙

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

😎☀️🌊 #chillin In @yanseaddict 👙

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Scroll to Top