(ФОТО) Која ви е поубава? – Тања Савиќ ја покажа сестра и

Тања Савиќ со сестра и Билјана ги воодушеви фановите, бидејќи и двете добија комплименти од сите страни.

Таа ова лето ужива со семејството во родниот Радница, во околината на Смедерево, а во слободните моменти знае да им се обрати на фановите преку социјалните мрежи.

Овој пат, големо внимание привлече фотката со нејзината сестра Билјана, која во октомври веќе ја покажа во јавноста на еден настан во Белград и која со својата убавина и стас од тогаш ги воодушеви сите.

„Мојата сестричка!“, напиша пејачката, а комплименти пристигнуваа од сите страни…

 

Како ви се допаѓаат Тања и Билјана? Колку си личат една на друга?

Scroll to Top