(Фото) Лепа Брена ја покани поранешната на Бобо на ручек

By

Лепа Брена ја поканила поранешната партнерка на нејзиниот сопруг Бобо Живојиновиќ, на семеен ручек. Сите заедно биле видени во ресторан во Белград, а покрај нив биле и нејзиниот син Филип со Александра Пријовиќ и нејзината мајка Борка.

Во друштвото беше и мајката на Филип, Зорица Накиќ, поранешната сопруга на Бобо Живојиновиќ.

„Се собра фамилијата“, порача Брена и покажа дека меѓу сите нив владее вистинска хармонија.

Зорица и Бобо беа во брак во кој го добија синот Филип. Потоа поранешниот тенисер со Брена ги доби Виктор и Стефан. Тројцата браќа се во одлични односи, пишуваат медиумите.

Зорица во меѓувреме повторно се има омажено и ги има ќерката Ива и синот Марио.

 

Ќе ви се допадне