(ФОТО) Маја Николиќ објави нова фотографија на која цел Балкан и се смее

By

Има луѓе кои си личат еден на друг, но постојат и други луѓе како што е Маја Николиќ која некој ја убедил дека личи на Мерлин Монро.

Сите знаеме дека Мерилин Монро беше една и единствена и неповторлива, секс симбол на едно време, идеал за убавина кој и ден денес се негува.

Маја сподели на нејзиниот профил на Инстаграм профил фотографија со која се споредува со  Мерлинка. Погледнете ја и вие па пресудете дали си личат или не:

Ќе ви се допадне