(ФОТО) Марија Шерифовиќ јавно изрази љубов кон својата девојка

By

Општо е познато дека Марија Шерифовиќ својата интима не ја изнесува во јавност и дека единствена размена на љубв која можеме да ја видиме е онаа меѓу нејзиното куче и нејзе.

Иако сознанијата не се потврдени, низ медиумите кружи дека Марија веќе некое време има девојка во Лос Анџелес и дека врската е сериозна. Таа објавила фотографија од серијата „Сексот и градот“ на која пишува „Ти, јас Њујорк“.

На фотографијата оставила дури 11 срциња, а многумина сметаат дека оваа порака е упатена на нејзината девојка.

Ќе ви се допадне