(ФОТО) Милица Тодоровиќ целосно гола – Поради овие фотки гори Инстаграм

Ѕвездата на „Гранд“ целосно ги изненади своите обожаватели со две фотки на кои јасно се гледа дека на себе нема ама баш ништо.За сите овие години колку што е на сцената Милица Тодоровиќ, никогаш не претерала во соблекувањето, па нејзините две фотки направија невиден хаос на Инстаграм!

Секако, не велиме дека Милица сега претерала, поради тоа што со овие фотки ги израдува баш сите, а како и не би ги израдувала, кога главното прашање е – има ли таа на себе нешто облечено?!

На првата фотка јасно се гледа дека Милица горе нема ништо…

…како и на другата, на која градите ги прекри (верувале или не) со стикер на лубеница.

Нема сомнение дека една од најуспешните млади пејачки кај нас и тоа како умее да ги заинтигрира сите, со само две фотки на некоја плажа, на која сигурно уживала со дечкото, Милош Пауновиќ.

Scroll to Top