(ФОТО) Младен и Бранка објави слика од море – Сите се прашуваа, што имаат на себе?

Вулетиќ и Окука, уживаат во Црна Гора, а фотката начисто ги збуни сите кои ги следат.

Иако многумина предвидуваа целосен крах на врската, говорејќи како да тоа е се, само не љубов, Бранка Окука и Младен Вулетиќ секој ден минуваат заедно и тоа кај него во Црна Гора.

Поранешните учесници на „Парови“, не ја форсираат претерано својата врска јавно, туку уживаат во неа, а една фотка сепак направи вистински хаос на социјалните мрежи.

Станува збор за фотка од морето, на која Бранка и Младен се прегрнати, а како што многумина прокоментираа убавата Босанка и Црногорецот на себе немаат баш ништо!

Едно логично прашање, ако се земе во предвид дека се голи, е – кој ги сликал?

 

Scroll to Top