(ФОТО) Не издржа шлицот – Сораја покажа се на сред емисија

Иако многу пати се соблекувала во јавноста како и за медиумите, Сораја Вучелиќ секогаш одново знае да изненадени кога е во прашање покажувањето на голите делови од телото.

Имено кога при жешкиот танц во студиото партнерот ја преврте наопаку, на Сораја најпрвин и излегоа брадавиците, па потоа покажа и дека не носи гаќички, погледнете.