(ФОТО) Не стигна да испозира – Вака Анастасија изгледа, кога Цеца ќе ја сликне

Анастасија Ражнатовиќ секогаш објавува фотки на кои е целосно средена.

Наследничката на Цеца овој пат не стигна да испозира на сликата, затоа што ја сликна нејзиата позната мајка.

kad te mama u sred recenice slika na prepad🦋 #lastnight

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Сепак, Анастасија ја објави на Инстаграм и покрај тоа што Цеца ја фати среде реченица.

„Кога мама среде реченица ќе те сликне“, напиша Ражнатовиќ на Инстаграм.

 

Scroll to Top