(ФОТО) Погоди кој сум? – Некогаш слатко девојче, а денеска една од најубавите водителки

Дали можете да претпоставите за кого се работи?Дали ја препознавате младата дама од фотографијата? Во прашање е една позната водителка, која многу луѓе ја сметаат дека е исклучително згодна. Често можете да ја видите на малите екрани, а е една од заштитните лица на Радио-телевизија Србија.

Доколку не сте погодиле за кога станува збор, ќе ви олесниме. Ова мало девојче е Слаѓана Томашевиќ, водителката на емисијата „Белградска хроника“.

 

Популарната Слаѓа ги израдува сите на Инстаграм, кога ја објави оваа слика од детството со коментар „малецка јас“.

 

#haveaniceday #divandan🌞 [email protected]

A post shared by Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) on

Scroll to Top