(ФОТО) Прво ги покажа стомачните, а сега Калиниќ се сврте, а девојките останаа со зината уста

Актерот и водител на „Пинкови ѕвездички“ уживаше во крстарењето на бродот.

Милан Калиниќ баш води сметка за своето тело. Тој редовно вежба, а има стомачни на кои би можеле да им позавидат многумина.

Калиниќ денешниот ден го мина на брод и крстареше по реката. Не го криеше воодушевувањето, а на Инстаграм, објави фотка на која до израз дојдоа неговите мускули на грбот.

„Совршен ден“, напиша глумецот.

Потоа Калиниќ запеа на бродот.

 

Scroll to Top