(ФОТО) Раста со обезбедување ја донесе Ана Николиќ да се породи

Ана Николиќ и нејзиниот сопруг, раперот Раста, за прв пат ќе станат родители.

Ана, во моментов се наоѓа во породилиштето „Народен фронт“, во Белград, каде во текот на денот ја донесе сопругот Стефан Џуриќ Раста.

Ана и Раста стигнаа во присуство на обезбедување, а според првите информации, пејачката би требало да се породи во текот на ноќта или раното утро.

 

Поради тоа што досега сопружниците вешто го криеја својот приватен живот, така да ни сега не е познато, дали Ана ќе се породи по природен пат или со царски рез.

Да потсетиме Ана и Раста се венчаа во јули 2016 година, а со доаѓањето на бебето на свет и двајцата за прв пат ќе станат родители.

Scroll to Top