(ФОТО) Романа Паниќ на 42 години ПИШТОЛ ГОЛА!

Пејачката се соблече за потребите на снимањето на сптот за новата песна, и ги покажа голите гради, прекриени со злато.

Две децении Романа Пањиќ немаше моменти во кои се соблекуваше потполно гола, но затоа на 42 години одлучи тоа да го направи!

Пејачката почна да снима спот за новата песна, а една од фотките од снимањето осамна и на Инсгаграм.

Како што можете да видите, Романа преку голото тело има само златни шари.

Сепак, градите сосема јасно можат да се видат, и тоа дека доле нема ништо, освен златни шари.

Scroll to Top