(ФОТО) Саша Ковачевиќ бил во љубов со Ксенија Пајчин

By

Саша Ковачевиќ наводно бил во врска со сега починатата пејачка Ксенија Пајчин, а тоа неодамна го откри негов пријател.

Како што изјави пријателот на Ковачевиќ, Саша во едно кафуле во Земун се сретнувал со Ксенија со која бил многу близок.

Се зборувало дека тие биле повеќе од пријатели, иако ниту еден од нив тогаш не потврди.

На социјалните мрежи се појави фотографија на која позираат заедно, блиски и среќни.

Ќе ви се допадне