(ФОТО) Северина ги шокираше фановите со оваа промена

Мала промена, никогаш не е на одмет. Северина во текот на судскиот процес за старателство над својот син Александар не се појавуваше во јавноста, а за тоа време подготвуваше неколку изненадувања за својата публика.

Покрај новиот сингл “Kuda za vikend“, ги изненади со промена на својот изглед. Дали може да очекуваме од Северина да стане плавуша, останува да видиме.

Scroll to Top