(ФОТО) Што ли и направи??? – Мажите во шок, Наташа Беквалац повеќе не е русокоса

Наташа Беквалац важи за една од најубавите Србинки и не залудно ја нарекуваат барбика од Нови Сад. Убавата Наташа изгледа вака без препознатливиот знак, плавата коса. Погледнете ја како црнокоса.

Scroll to Top