Таа цело време објавуваше видеа од забавата. Поранешната учесничка во неколку реални шоу програми објави и фотографија додека позира во краток фустан со деколте кое едвај и ги собраа градите. Дел од коменатрите беа на сметка на нејзините силикони, па многумина на шега пишуваа дека се и се двојно  поголеми од нејзината глава.