(ФОТО) Сите сте слушнале за Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ – Но, само да ја погледнете ќерка и!

Мила Мојсиловиќ има 28 години, дипломирала архитектура и изгледа фантастично.

Една од најпознатите српски новинарки, и книжевници, е Мријана Бобиќ Мојсиловиќ. Тоа што можеби и не сте го знаеле е дека таа ја има ќерката Мила. И е вистинска убавица.

Мила заврши архитектура во Белград.

Има 28 години, а многу кои ја познаваат велат дека е единствена.

Инаку, Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ, ја доби Мила со својот сопруг, лекарот Љубомир Мојсиловиќ, кој, за жал, почина. За својата наследничка Мирјана изјави се најдобро.

„Таа е мојата слаба точка, во најубавата смисла на зборот. Љубовта кон детето е најголема и најчиста форма на љубов затоа што е безусловна“, изјави Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ во 2014 година во интервјуто за магазинот „Hellot“.

 

 

Scroll to Top