(Фото) Станија ги покажа голите силиконски гради

By

Во свој стил, Станија секојдневно детално ги покажува сите делови од своето тело.

Иако извесно време објавуваше пристојни фотографии, барем според нејзините критериуми, Добројевиќ сè почесто објавува на „Инстаграм“ невкусни селфиња.

Доволно е да се погледне фотографијата на која Станија ги истакнува голите гради.

 

Ќе ви се допадне