(Фото) Станија обична пред силиконите

By

Иако српската старлета Станија за многумина е една од најубавите и најзгодни жени во земјата, таа во минатото била сосема обична девојка. Српските таблоиди објавија стари фотографии од Станија во бикини, на кои таа нема ни силиконски гради, голем задник и полни усни. Таблоидите ја опишаа Станија како „обична, невпечатлива девојка од соседството“.

Ќе ви се допадне