(ФОТО) Тазе девојката на Аца Лукас, веќе почна со пластичните операции

Новата девојка на Аца Лукас, Бранислава, деновиве беше во центарот на вниманието со голем број фотки, и изјави за врската со фолкерот.

Иако нивната врска е тазе, таа веќе реши да оди под нож за да ги подобри своите атрибути со цел повеќе да му се допадне на новото момче.

Досега направила оперција на ушите, со цел да изгледа поубаво. Кој е следен дел кој допрва ќе го усовршува останува да видиме. Очигледно нема да може да сокрие, затоа што постојано е под будното око на репортерите.

 

Scroll to Top