(Фото) Виктор Живојиновиќ доби „бе-ем-ве“ за подарок од Лепа Брена

Виктор Живојиновиќ, синот на пејачката Лепа Брена, доби за подарок MMW F90 вреден 150.000 евра. Пејачката го почестила синот со автомобил, кој само тој ќе го вози низ земјата.

„Автомобилот што Брена го купи за Виктор е произведен во 2020 година и ги има само стотина во целиот свет. Еден беше увезен во нашата земја и Брена реши да го купи за Виктор. Кога го доби автомобилот полуде од среќа“, изјавил извор близок до семејството Живојиновиќ.

Виктор  на автомобилот ставил регистарски таблички со негоите иницијали, открива изворот, кој дополни дека Брена го предупредила пред да му ги даде клучевите. Таа го советувала дека мора да внимава и да ги следи прописите и сообраќајните знаци.

 
Scroll to Top