(ФОТО) Во приватноста има црна коса – Разгалената Нермин од познатата серија непрепознатлива

Лудата Нермин од серијата, Зет домазет, е сосема поинаква во реалноста. разгалената богаташка во приватноста има црна, а не руса коса, таа е една од најпознатите театарски актерки во Турција и има сосема поинаков стил.

Нејзиното име е Еврим Доган.

Scroll to Top