(ФОТО) Зорана повторно се занесе со фотошопот – Сите се прашуваат, што е фората со раката?

By
Јовановиќ, судејќи според коментарите, а и оние на кои јасно се гледа на фотката, повторно се заигра со фотошопот.

„Јас знам како да ги средам моите фотки. Јас користам четири различни програми за боја! Тоа се провлекува низ толку различни филтери, светла, контрасти… Буквално можеш на сликата која е во контрасветло, да ја промениш да изгледа како да е сликано во ладно“, изјави Зорана Јовановиќ, на почетокот на јуни, кога репортерите разговараа со неа.

На оваа изјава стигнаа десетина коментари, затоа што на никој не му беше јасно од каде и е време и живци да со една фотка, се занимава толку долго.

 

Но, иако по толку труд, секоја фотка треба да биде идеална, Зорана, често знае да се заигра со фотошопот.

Овој пат, во прашање беше „грешка во раката“, која делува потполно искривено и неприродно, како и малиот струк кој според мислењето на многумина, премногу е мал и не е реален.

Погледнете и самите:

 

Ќе ви се допадне