„Фрајле“ ќе има концерт во Битола

By

Популарните „Фрајле“ на крајот на февруари ќе го одржат својот втор концерт во Битола. Популарниот состав од Нови Сад, Србија, ќе гостува во Центарот за култура – Битола.

Организаторите најавуваат дека наскоро ќе биде објавен точниот датум и сите други детали за концертот.

Во 2013 година „Фрајле“ настапија во склоп на „Бит-фест“ во пациото на Завод и музеј – Битола.

Ќе ви се допадне