Глумецот Калиниќ стана замена за Милан Станковиќ

By

Милан Станковиќ го напушта жирито на регионалното музичко шоу „Пинкови ѕвезди“, а на негово место ќе дојде актерот и водител  Милан Калиниќ. Ова и официјално го потврдија организаторите на шоуто.„Пинкови ѕвезди“, почнуваа во октомри од кога актерот ќе има можност да ги оценува кандидатите по настапот во шоуто.

Милан Станковиќ и официјално веќе не е дел од житито

Ќе ви се допадне