Ги остави сопругот и децата – Јована Пајиќ „лумпува“ на белградските сплавови

Јована Пајиќ повторно стана зависна од ноќните излегувања. Пејачката сè почесто го користи отсуството на сопругот Александар Цветковиќ и барем еднаш неделно „фаќа кривина“ до раните утрински часови.

Минатата недела српски медиум ја затекна фолкерката на сплав во Белград, каде што лудо се забавуваше. Многумина дури и не ја препознале бидејќи ја сменила фризурата и  се уредила од глава до петици.

Scroll to Top