Халид Бешлиќ настапи со внуката на концерт во Сараево

Халид Бешлиќ (69) кој со децении важни за еден од најпопуларните пејачи во Босна и Херцеговина и во регионот синоќа имаше концерт во Сараево во салата „Зетра“. Многумина се изненадија кога на сцената го видоа со неговата внука. 

Концертот го отвори со „Двадесете“, а публиката се забавуваше и со другите негови хитови, „Не можам да живеам без тебе“, „Пушти нешто народно“ и други. Билетите одамна беа распродадени за овој концерт, а обожаватели дојдоа од целата земја.

За потсетување, последниот голем концерт во Сараево, Халид Бешлиќ го имаше во 2013 година на стадионот Кошево.

Scroll to Top