Хана и Грашо направија крштевка на ќерката со 200 гости во познат хрватски ресторан

Хрватскиот пејач Петар Грашо и неговата сопруга Хана направија прослава за крштевката на нивната ќерка Алба во познат хрватски ресторан. Парот ја крстеше ќерката на нивната годишнина од брак. На прославата биле присутни околу 200 гости, меѓу нив имало и познати фаци од јавниот живот во Хрватска.

Хана пристигнала во Алба во раце заедно со нејзината мајка Вјекослава.

Петар Грашо и Тончи Хуљиќ го нема на фотографиите кои ги објави хрватски Индекс.

Меѓу гостите биле Дино и Викторија Радја, Џоле ​​и неговата сопруга Ана, Томаж Кавчиќ со неговата придружба и Миа Димшиќ, која минатата година ја пропушти свадбата на Хана и Граша поради нејзиниот настап во Дора.

Scroll to Top