Исчезна хрватската пејачка Катарина Раутек од познатиот бенд Е.Т

Катарина Раутек Омазиќ (39), поранешната пејачка на популарниот бенд „Електро тим“ (Е.Т.),  се исчезнала дд вчера наутро. Според хрватските медиуми, полицијата и семејството интензивно трагаат по неа. Како што  пишуваат, Катарина Раутек Омазиќ самоволно се оддалечила од загрепската болница и од тогаш никој не знае каде е.

-Во случај да имате информации за ова лице, ве молиме известете ја најблиската полициска станица или јавете се на 192. Информациите можете да ги доставите и преку е-пошта: [email protected] – велат од Јавното обвинителство во Загреб.

Scroll to Top