ИСПЛИВА ПРИВАТНА СНИМКА: Нивната љубов е бурна, а сега се откриени непознати детали!

Ана Марија Смиљаниќ и Филип Ѓукиќ својата врска ја започнаа во реалното шоу „Фарма“, но кратко по излегувањето нивната љубов стана бурна.

Се караа, се вереа, изгубија бебе, раскинаа, а потоа повторно се смирија. Меѓутоа тек сега во јавноста исплива снимка на која се гледа како Филип ја малтретира. Тие двајца и понатаму уживаат во својата љубов, но овој пат одлучија да си дадат нова шанса и тоа да биде малку подалеку од јавноста.

На своите профили на социјалните мрежи повеќе не објавуваат заеднички фотографии, но Филип е тој што прв го прекрши правилото. Одлучи да објави снимка на која се гледа како ја плаши својата поубава половина.

Plaši ili budi uplašen ❤️😂😂😇🤣🤣😎✌️🤘 @marija_ana_smiljanic , snimatelj 🎥 @shmizla1

A post shared by Filip Đukić – Tattoo Artist (@don.filipo.tattoo) on

Scroll to Top