Иван бил личен придружник на Вилијам Монтгомери пред 13 години

Иван денеска има 42 години и е еден од познатите водители на овие простори, но пред да стане лице од малите екрани, се занимавал со нешто со кое и на вас ќе ви биде тешко да поверувате.

dobivaj vesti na viber

Кога тој е во прашање, има многу контроверзни мислења, па некои го обожаваат, некои го иритираат, на некои воопшто не им е духовит, ниту пак симпатичен, но ретко да има рамнодушни.

Но, она што не може да се оспори е фактот дека Иван е еден од најпознатите водители на овие простори, и додека тој во моментов ужива во славата и работата, не отсекогаш било вака за него, како што му е сега.

Поточно Иван на почетокот сакал да стане актер, па конкурирал на Факултетот за драмски уметности, но не бил примен. Потоа, како што самиот тој вели, се одлучил да се запише на Правниот факултет. По некој период го запоставил и почнал да работи како обезбедување.

Ивановиќ во оваа работа се задржал цела една година! Прво седел на паркинг и чувал камиони, за да подоцна стане и личен придружник на Вилијам Монтгомери, додека овој бил амбасадор на Америка во Белград.

Како што се зборува Иван, тогаш заработувал 5000 марки месечно.

 

Scroll to Top