Јелена Карлеуша со настап во Прилеп: Македонец тежок 120 килограми го соблече гол на бина

Јелена Карлеуша со години ја изведува својата позната точка на настапите кога ќе повика едно момче од публиката на сцена и ќе го соблече по гаќи.

Овој пат во текот на изведбата на „Иде маца око тебе“ на бината ѝ се придружи момче кое со својот изглед и танц ги изненади сите.

https://www.youtube.com/watch?v=NOsSyJBokTg

Scroll to Top