Јелена цела во модринки 4 месеци пред смртта

Неколку месеци пред смртта на Јелена Марјановиќ се појави видео во кое пејачката била целата во модринки. Таа била снимена во кафеана. Засега не е познато како Јелена се здобила со модринките.