КАКВА ПРОМЕНА – Погледнете како сега изгледа поранешниот на Тамара

Бизнисменот Дејан Палиќ и оваа година ужива во Будва, а разликата во килажата во однос на претходното лето, е и повеќе од очигледна.

Додека Тамара Џуриќ ужива во Белград, нејзиниот поранешен дечко Дејан Палиќ исто работи, но во Црна Гора.

Макарона и оваа година летува во Будва, каде како и минатото лето поминуваше време со пријателите, меѓу кои и дечкото на Сандра Африка, Александар Московљевиќ Микиша.

 

И додека минатата година Макарона имаше пристојна килажа, ова лето очигледно е голема промена. Палиќ, прилично се здебели, а по слободната проценка може да се каже дека сигурно има 15 килограми повеќе.

Погледнете како сега изгледа:

Scroll to Top