Каква сцена 37 години подоцна: Драган Бјелогрлиќ танцуваше со Светлана Бојковиќ

Култната серија „Подобар живот“, која се емитуваше од 1987 до 1991 година, беше една од најгледаните серии во поранешна Југославија.

Повеќе од милион гледачи го следеа животот на семејството Попадиќ, а ликовите на Ема Попадиќ и Гига Моравац, кои ги толкуваат Светлана Бојковиќ и Марко Николиќ, нема кој не ги сакаше.

Сега поради објава на социјалните мрежи повторно почна да се зборува за серијата. Актерот Алексеј Бјелогрлиќ, син на Драган Бјелогрлиќ, го снимил својот татко како танцува со Светлана Бојковиќ.

Овој момент многумина потсети на сцена од серијата бидејќи Драган го глумеше синот на Светлана во „Подобар живот“.

Scroll to Top