Карлеуша: „Мојата ника е поголема ѕвезда од мене“

Јелена Карлеуша редовно објавува видеа со својата помала ќерка Ника Тошиќ, која стана вистинска ѕвезда.

Видеата на кои е наследничката на пејачката станаа вистински хит на интернет, а Ника стекна бројни фанови на друштвените мрежи.

„Ника е природна пред камерите, тоа се гени од мама. Уште нема осум години, а неверојатно е колку е духовита. Таа дури се шегува на своја сметка и на сметка на својата килажа, бидејќи има вишок килограми. “ – открила Јелена на финалето на „Ѕвезде Гранда“.

За Ника сите велат дека личи на Душко, а постарата ќерка Атина дека личи на Јелена.

Scroll to Top