Карлеуша му се заканила на Поповиќ дека ќе го купи Гранд

By

Денеска на програмата е нова емисија на „Ѕвездите на Гранд“, а во центарот на внимание повторно се најде жирито.

Интересна била конверзацијата меѓу Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ. Имено, Карлеуша му се заканила на Поповиќ дека ќе го наговори својот сопруг Душко Тошиќ да го купи „Гранд“,

„Јас ќе го наговорам мојот сопруг да го купиме „Гранд“. И тогаш ќе седам на местото на Саша Поповиќ“, изјавила Карлеуша.

Саша Поповиќ на тоа изреагирал дека нема ништо проблем со тоа,

„Можеш веднаш да седнеш на моето место, само дај ги парите“, изјавил директорот на „Гранд“.

 

Ќе ви се допадне