Карлеуша стигна во „Гранд“ во убиствено издание! – Средниот прст беше за новинарите

За разлика од вчера, Јелена денеска беше видно расположена.

Вториот ден од снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ во новата сезона почна веднаш по 15:40 часот, а членовите на жирито стигнаа неколку минути пред почетокот на снимањето.

За разлика од претходниот ден, кога во студиото на Гранд пристигна во ултрасекси црн фустан со кој ја разгоре фантазијата на посилниот пол, Јелена Карлеуша денеска се појави во сребрено издание, а дел од телото кој денеска го откри е убиственото деколте.

За разлика од вчера, Јелена денеска не беше многу расположена…

…но, сепак, изгледа одлично!

Сепак, пред влезот во студиото, изнервирана од некои од насловите на печатените медиуми, упати „незгоден“ поздрав.