Карло од Големиот брат шокираше со својот изглед

Белграѓанецот Карло Загорац јавноста го запознала пред седум години, како учесник на „Големиот брат“, а неговиот престој во куќата го одбележа врската со 13 години помладата Македонка, Виолета Ралева.

Карло и Виолета ја продолжиле врската и завршувањето на шоуто, но таа врска не траела долго.

Овој мултимедијален уметник денес има своја берберница и успешен е во својот бизнис. Но, физичкиот изглед драстично го променил, пуштил коса, брада и скоро изгледа непрепознатливо.

Погледнете:

Scroll to Top