Катарина Шишмановиќ ѝ се враќа на телевизијата

By

Катарина Шишмановиќ некогаш беше заштитен знак на емисијата „Сè за љубов“ и за многумина омилена водителка.

Пред две години таа ја раскина четиригодишната врска со директорот на продукциската куќа „Емоушн“, Горан Стаменковиќ, по што одлучи да се повлече од јавноста.

Сега повторно обожавателите ќе имаат можност да ја гледаат. Катарина се враќа на малите екрани како водителка на нов квиз, кој ќе го води заедно со старо-новиот партнер Милан Калиниќ.

– Навистина сакав по емисијата каква што е „Сè за љубов“ да избераме нешто што на некој начин ќе претставува чекор погоре во мојата кариера. Кога ми го понудија квизот „Кој е на врвот?“, во тоа препознав целосно нов предизвик и нешто преку што ќе се унапредам себе и својата досегашна кариера. Квизот е поинаков, многу автентичен, нешто што досега не е видено на овие простори, а пред сè, забавен – вели Катарина.

Ќе ви се допадне