Ќерката на српскиот водител има само 7 години, а веќе заработува самата за џепарлак

Горд!!! Миа самоиницијативно одлучи да заработи некој динар – напиша гордиот татко Машан Лекиќ.

Машан Лекиќ е еден од најпознатите српски водители. Како што е познато, оженет е со Мира Лекиќ, со која е во брак и ја има ќеркичката Миа.
Машан на Фејсбук се пофали како неговата наследничка на кејот на реката Сава, продава лимонада. Иако родителите можат да и дадат џепарлак, Миа решила да самата си ги заработи своите пари.

 

„Горд!!! Миа, самоиницијативно одлучи да заработи некој динар“, напиша Машан на Фејсбук.

Миа, како што гледате, продава лимонада на минувачите.