Крал на дискотеките – Еве како денес изгледа Малиот Џоле

Џоле Џогани најпрво беше сопруг на Слаѓана Дeлибашиќ со која има две деца.

Денес, е во брак со Весна со која исто така има две деца, музичка група и среќен живот.

Кога Весна забременила објавиле еден од своите најголеми хитови, посветен на нивното дете кое е на пат.

Како нивниот наследник изгледа може да се уверите:

🦀🦀♐️

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Scroll to Top