Легенда на сите времиња – По овие песни ќе го паметиме покојниот пејач

Србија тагува поради смртта на Предраг Цуне Гојковиќ, еден од најдобрите пејачи на народна музика кој почина на 85-годишна возраст.

Зад себе овој уметник остави големо музичко богатство..

Покрај музиката тој глумел и во неколку серии и филмови.

Слушнете некои од неговите песни кои му обезбедија слава за сите времиња:

Scroll to Top