Лепа Брена не сака да ѝ ја даде венчаницата на Пријовиќ

Свадбата на пејачката Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ, која сигурно ќе биде свадба на годината, веќе го привлече вниманието на сите медиуми, а сега и Лепа Брена проговори за нејзините детали.

Неодамна кога Пријовиќ беше прашана дали ќе ја носи венчаницата на нејзината идна свекрва, таа се насмевна и јавно ги замоли да ја прашаат Лепа Брена на таа тема.

Но, Брена на истото прашање даде јасен одговор дека Александра сигурно нема да ја носи нејзината венчаница, а за ваквиот одговор наведе причина што ги насмеа новинарите.

 

Видеото погледнете го на следниот линк:

Scroll to Top