Луна Џогани повторна бремена, чека уште една ќерка

Луна Џогани и Марко Миљковиќ го очекуваат своето второ дете. Откако пред неколку месеци Луна ја загуби бременоста, парот денеска објави дека повторно ќе станат родители.

Марко и Луна на своите Инстаграм профили објавија фотографии од нивната ќерка Миа која отвора кутија од која излегуваат розови балони што значи дека очекуваат уште една ќерка.

„Мојата љубов ќе добие сестра, нејзина најдобра пријателка за цел живот, да се следат низ животот и да се чуваат безбедни. Толку многу сакав да знаеш што значи да имаш сестра/брат и никогаш, ама никогаш да не си сама! Идната голема сестра Миа, објави Луна на Инстаграм

Scroll to Top